Što nosim na plažu?

Često mi se desi da krenem na plažu i imam osjećaj da sam nešto zaboravila. Vjerujem da nisam jedina, stoga sam odlučila sa vama podijeliti stvari koje nosim na plažu i zašto.

Kratak popis: 

  • ručnik za plažu, kremu sa visokim faktorom, neki proizvod za brže tamnjenje, mobitel, slušalice (gotovo nikad ih ne koristim ali nek se nađu), vodu, čips, bananu ili lubenicu, rezervni kupači, časopis ili knjigu
Najprije nanesem kremu za sunčanje, zatim, tek kad se ona dobro upije stavim određeni proizvod za tamnjenje. Važno je da tokom sunčanja pijete puno vode. Nakon što izađem iz mora, ponovno nanesem novi sloj zaštitne kreme, te obavezno stavim suhi kupači. Ukoliko ulovim malo mira i vremena, volim pročitat neki časopis ili knjigu. Uz čitanje uvijek dobro dođe malo hrane, slažete se?


Koje proizvode koristim?

Koristim Nivea kreme sa visokim zaštitnim faktorom 50, nekako se sa njom osjećam sigurno i zaštićeno. Uzimam baby liniju s obzirom da imam malu kćer koja treba nježnu zaštitu. Već nekoliko godina koristim samo Nivea liniju proizvoda sa visokim zaštitnim faktorom. 
Svi znate da koristim balzam od mrkve za brže tamnjenje. Balzamom sam jako zadovoljna i definitivno ću ga nastaviti koristiti i dalje.
Nakon dana provedenog na moru, obavezno se tuširam te nahranim svoju kožu mlijekom ili maslacem za tijelo.
Uživajte u svakom trenutku na plaži i pritom pazite na svoju kožu.

Šaljem vam lijep pozdrav s mora,

V.




Primjedbe

Popularni postovi