ALVERDE pjena za pranje lica 3u1

Zadnje vrijeme dosta čitam o Alverde proizvodima. Kažu da neki njihovi proizvodi nemaju određene štetne tvari koje samo prividno pomažu, a u stvarnosti nas dovode do začaranog kruga. Čitala sam i gledala videe o tim sastojcima i šokirala sam se koliko su zaista štetni a nalaze se u mnogim proizvodima. Najviše su me šokirali proizvodi za bebe i djecu.
U njima se nalaze zaista loše stvari. Bacila sam nekoliko krema u smeće. Neki kažu "a danas je sve štetno", nije baš sve, ali ako možemo sebi, svojoj djeci i bebama pružiti bolju njegu, zašto bismo to ignorirali i kupovali proizvode koje štete? Svatko ima izbor, ja biram onaj kvalitetniji i zdraviji. To ne znači da su proizvodi skupi. Ima dosta jeftinijih i boljih. Izbor je na vama.







Pisati ću vam o pjeni za pranje lica 3u1, kakvo je moje iskustvo, koji je sastav pjene, i kako ju ja koristim.
Na pjeni piše da je namijenjena za normalnu i mješovitu kožu. Ne sadrži sintetičke mirise, bojila ni konzervanse. Bez sastojaka na bazi mineralnih ulja. Potpuni sastav je na slici ispod.

Ova pjena čisti, uklanja vodootpornu šminku i tonira kožu. 

Sastav



Upotreba i moje iskustvo

Potresite bočicu, zatim pjenu u debljem sloju rasporediti na lice, vrat i dekolte. Isprati mlakom vodom.

Prilikom skidanja šminke, najveću muku mi zadaje maskara. Proizvod koji sam prije ove pjene koristila za skidanje šminka, počeo mi je izazivati peckanje. Nakon toga, koristila sam nekakve micelarne blazinice. Trljanje trepavica da skinem maskaru je užasno. Trepavice su mi oslabile i postale su rjeđe.

S ovom pjenom nije potrebno trljanje. Jednostavno je stavite na lice i vrat, te zatim isperete mlakom vodom. Meni su potrebna dva do najviše tri ispiranja da bi u potpunosti uklonila šminku.




Beauty & Fruity

Nakon upotrebe, moja je koža mekana i glatka. Blagi miris limete i jabuke daje potpuni osjećaj svježine. Vaše lice je čisto i nahranjeno. Treba li vam nešto više? Mislim da ne.
Imate moje tople preporuke za ovu pjenu.



Primjedbe

Popularni postovi